IMEDIM KFT.
© 2018 Imedim Kft. Minden jog fenntartva!

Bemutatkozás

Cégünk 2007-ben alakult, az alapító tagok közül Dr. Bognár Eszter és édesanyja, Süllei Zsuzsánna jelenleg is kulcsfontosságú szerepet töltenek be a cégben. Az Imedim Kft. létrehozását az az ipari igény indukálta, hogy a kutatást és termékfejlesztést végző cégeknek egyre növekvő szüksége van műszaki mérésekre, vizsgálatokra, új vizsgálati módszerek kidolgozására és megbízható szakmai tanácsokra. Fő tevékenységi körünk mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás, ám az elmúlt évek során a folyamatos bővítési igényekre válaszolva mérlegképes könyveléssel is kiszélesítettük szolgáltatási körünket. A cég életének kezdetekor orvostechnikai munkákat vállaltunk, később több pályázatot is nyertünk, de ekkor még nem főállásban végeztük ezt a tevékenységet. Ennek elsődleges oka az volt, hogy a cég vezető kutatója, Dr. Bognár Eszter a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Karán volt adjunktus. Ezáltal számos kutatási, nemzetközi pályázati és fejlesztési munkában vett részt, amely tapasztalatok azóta is az Imedim Kft. „know-how”-ját gazdagítják. Munkahelyünk történetében egy meghatározó év 2018, amikor létszámunk hétre növekedett: nagy tudású mérnökök és tapasztalt technikusok személyében, akik Dr. Bognár Eszter volt kollégái és tanítványai közül kerültek ki, így egy családias munkaközösség jött létre. A szaktudás mellett ennek a kapcsolati háttérnek is kardinális szerepe van abban, hogy az adott területen a lehető legtöbbet nyújtsuk, és együtt élvezzük az alkotás örömét.

Küldetés

Az Imedim Kft. célul tűzte ki, hogy az országban zajló jelentősebb fejlesztési és kutatási munkákban jelen legyen és szaktudásával segítse azokat. Dolgozóink számára olyan munkakörnyezetet teremtsünk, ahol lehetőséget és kihívást kínálva egy életen át elhivatottak legyenek szakmájuk iránt és az így megszerzett tudást maximálisan kamatoztathassuk a termékfejlesztésben. Egyik fő célkitűzésünk az orvostechnikai vonalon tevékenykedő cégek támogatása olyan szakmai vizsgálatokkal és kutatás-fejlesztési projektekkel, amelyek lehetővé teszik jobb minőségű termékek megjelenését, illetve elterjedését a hazai és a nemzetközi piacon.
IMEDIM KFT.
© 2018 Imedim Kft. Minden jog fenntartva!
Bemutatkozás Cégünk    2007-ben    alakult,    az    alapító    tagok    közül    Dr.    Bognár Eszter       és       édesanyja,       Süllei       Zsuzsánna       jelenleg       is kulcsfontosságú   szerepet   töltenek   be   a   cégben.   Az   Imedim   Kft. létrehozását    az    az    ipari    igény    indukálta,    hogy    a    kutatást    és termékfejlesztést   végző   cégeknek   egyre   növekvő   szüksége   van műszaki     mérésekre,     vizsgálatokra,     új     vizsgálati     módszerek kidolgozására       és       megbízható       szakmai       tanácsokra.       tevékenységi        körünk        mérnöki        tevékenység,        műszaki tanácsadás,    ám    az    elmúlt    évek    során    a    folyamatos    bővítési igényekre   válaszolva   mérlegképes   könyveléssel   is   kiszélesítettük szolgáltatási        körünket.        A        cég        életének        kezdetekor orvostechnikai   munkákat   vállaltunk,   később   több   pályázatot   is nyertünk,     de     ekkor     még     nem     főállásban     végeztük     ezt     a tevékenységet.   Ennek   elsődleges   oka   az   volt,   hogy   a   cég   vezető kutatója,      Dr.      Bognár      Eszter      a      Budapesti      Műszaki      és Gazdaságtudományi      Egyetem      Gépészmérnöki      Karán      volt adjunktus.    Ezáltal    számos    kutatási,    nemzetközi    pályázati    és fejlesztési   munkában   vett   részt,   amely   tapasztalatok   azóta   is   az Imedim      Kft.      „know-how”-ját      gazdagítják.      Munkahelyünk történetében    egy    meghatározó    év    2018,    amikor    létszámunk hétre     növekedett:     nagy     tudású     mérnökök     és     tapasztalt technikusok   személyében,   akik   Dr.   Bognár   Eszter   volt   kollégái és       tanítványai       közül       kerültek       ki,       így       egy       családias munkaközösség     jött     létre.     A     szaktudás     mellett     ennek     a kapcsolati   háttérnek   is   kardinális   szerepe   van   abban,   hogy   az adott   területen   a   lehető   legtöbbet   nyújtsuk,   és   együtt   élvezzük az alkotás örömét. Küldetés Az     Imedim     Kft.     célul     tűzte     ki,     hogy     az     országban     zajló jelentősebb   fejlesztési   és   kutatási   munkákban   jelen   legyen   és szaktudásával     segítse     azokat.     Dolgozóink     számára     olyan munkakörnyezetet    teremtsünk,    ahol    lehetőséget    és    kihívást kínálva   egy   életen   át   elhivatottak   legyenek   szakmájuk   iránt   és az    így    megszerzett    tudást    maximálisan    kamatoztathassuk    a termékfejlesztésben.   Egyik   fő   célkitűzésünk   az   orvostechnikai vonalon     tevékenykedő     cégek     támogatása     olyan     szakmai vizsgálatokkal     és     kutatás-fejlesztési     projektekkel,     amelyek lehetővé   teszik   jobb   minőségű   termékek   megjelenését,   illetve elterjedését a hazai és a nemzetközi piacon